Μένετε εκτός Αθηνών ή θέλετε να μας στείλετε την συσκευή σας; Κανένα πρόβλημα!


Η εταιρεία μας παρέχει υποστήριξη επισκευών για όλη την Ελλάδα αποστέλοντάς μας την συσκευή σας. Για να μας αποστείλετε την ελλατωματική σας συσκευή για έλεγχο ή επισκευή, ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία.


doc arrow orange box  arrow orange delivery1  arrow orange repair  arrow orange speedex logo 


1. Εκτυπώστε και συμπληρώστε το αρχείο που βρίσκετε εδώ και εσωκλείστε το στην συσκευασία της συσκευής που αποστέλετε. 

2. Συσκευάστε την συσκευή σας και αποστείλετε το δέμα με οποιαδήποτε εταιρεία courier επιθυμείτε. Βεβαιωθείτε οτι η συσκευασία θα προστατέψει την συσκευή σας απο τυχόν χτυπήματα κατα την μεταφορά. Τα έξοδα αποστολής απο εσάς προς εμάς βαρύνουν τον αποστολέα. Στοιχεία αποστολής: Βλαχαντώνης Τριαντάφυλλος, Νίκης 96, Ίλιον, Αθήνα, 13122

*Η παραπάνω διεύθυνση αφορά μόνο αποστολές δεμάτων, όχι επίσκεψη στο εργαστήριό μας.

3. Όταν παραλάβουμε την συσκευή σας, θα σας ενημερώσουμε στα τηλέφωνα επικοινωνίας.

4. Έλεγχος ή επισκευή της συσκευής σας αφού πρώτα σας ενημερώσουμε για το κόστος της επισκευής. Σε περίπτωση διάγνωσης και μη επισκευής, δεν υπάρχει κόστος διάγνωσης.

5. Αποστολή της επισκευασμένης συσκευής σε εσάς. Οι αποστολή απο την εταιρεία μας γίνονται με Speedex Courier και τα έξοδα αποστολής για δέμα έως 2 κιλών είναι 4,5 ευρώ. Σε περίπτωση αντικαταβολής υπάρχει επιπλέον χρέωση 3 ευρώ, διαφορετικά η πληρωμή γίνεται μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.Για οποιαδήποτε διευκρίνηση καλέστε στο 211 012 1962 ή στο 697 6174166.